Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• mozgi
    odpowiedział(a)
    dzisiaj u nich byłem vw bora, (przegląd,wymiana oleju, filtrów) obsługa jak zawsze na wysokim poziomie , polecam :szeroki_usmiech

PS. Pozdro dla kolegi z OCP, z którym przez chwilę rozmawiałem :wink:

Zostaw komentarz:

• mozgi
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piotrek13
    a przyspawają mi tam końcówkę wydechu? jakoś porządnie?
    niestety nie, ale powiedzą Ci gdzie masz podjechać ( na tym samym placu obok nich jest sąsiedni warsztat), ( ja skręcisz z drogi asfaltowej tam do środka( w kamienistą drogę), to jedź prosto ( okolo 40m) i po prawej bedziesz mial warsztat, tam Ci przyspawają, rok temu płaciłem gdzieś około 25zl

Zostaw komentarz:

• piotrek13
    odpowiedział(a)
    a przyspawają mi tam końcówkę wydechu? jakoś porządnie?

Zostaw komentarz:

• pablo2374
    odpowiedział(a)
    mikolaj, warsztatów jest tam w brud, ale serwis skody tylko jeden. Jak wjedziesz i skręcisz w prawo to jakieś 300-400m po prawej jest ten warsztat

Zostaw komentarz:

• mikolaj
    odpowiedział(a)
    czy ten warsztat na Syreny 14 jest jeden w okolicy i jak go poznać?

Zostaw komentarz:

• iwan67
    odpowiedział(a)
    Byłem dziś na Syreny pierwszy raz. Skończyła sie juz gwarancja i pora była najwyższa pożegnac się z usługami ASO. Do roboty był rozrząd tarcze klocki i jak się okazało napinacz paska alternatora. Nie napiszę teraz nic oryginalnego robota wykonana super szybko, sprawnie i nareszcie za normalne pieniądze (całość 1300 PLN) Super kontakt i zero naciągactwa. Polecam wszystkim.

Zostaw komentarz:

• mozgi
    odpowiedział(a)
    w ubiegłym tygodniu podjechałem do nich vw bora, auto podczas jazdy strasznie skrzypiało ( jak popadał deszcz to skrzypienie ustawało), diagnozę postawili trafną - wymienili gumy z przodu

nie byłem umówiony, a po mimo tego wszystko załatwili od razu jeszcze raz wielkie dzięki dla obsługi z warsztatu

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Ja też ostatnio byłem . Robota super zawieszenie przód zrobione. Bez zastrzeżeń

Zostaw komentarz:

• adriand
    odpowiedział(a)
    Czy w tym warsztacie maja oprogramowania do Superba

Witam,
    Czy ktoś z was może wie czy na Syreny mają software do silników, mfa, bolero?
    Zastanawiam się nad zrobieniem u nich przeglądu ale dodatkowo chciałem wykonać upgrade wszystkich softów w samochodzie bo wiem, że były poprawki

Zostaw komentarz:

• qsin
    odpowiedział(a)
    Robilem u nich rozrząd + hamulce i ogolnie polecam.
    a w szczegolach to tak:
    + dobre ceny - czesci i praca
    + krotkie terminy - zadzwonilem sie umowic i juz nastepnego dnia mialem robiony samochod
    + zawsze telefon z informacja, kosztami i pytaniem czy robimy
    + mila obsluga
    + rabat na OCP -5%

- pobrudzony samochód - nie wymagam aby samochod w warsztacie byl myty (nawet wole zeby nie byl) ale niespodobalo mi sie to, że mialem ewidentne tłuste i brudne slady na felgach oraz tylnej klapie... felgi wygladaly tak jakby byly zakladane w brudnych rekawicach, a na tylnej klapie slady 2 rak - takie od przepychania samochodu tez w brudnych rekawicach. Samochod odstawiałem czysty i ewidentnie bylo widac te rzeczy, wiec mogli to spokojnie wytrzec...

Ogolnie jednak polecam i jak bede mial cos do zrobienia to pewnie znow odwiedze ten warsztat.

Zostaw komentarz:

• Chomik
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj trochę kasy tam zostawiłem. Przyjechałem na wymianę silentbloków w tylnej belce. Doszło parę drobiazgów ...koniecznych abym spokojnie po zabiegu zrobił przegląd. Przy okazji wymieniony drążek kierowniczy i zrobiona geometria ale skody już nie buja. Polecam.

Zostaw komentarz:

• lepy
    odpowiedział(a)
    oczywiście robią przelądy itd.

Zostaw komentarz:

• wowo111
    odpowiedział(a)
    Witam!
    Byłem już kiedyś u nich i miałem drobne zastrzeżenia, ale wynikały one raczej z tego, że już wtedy wiedziałem jak pracuje prawdziwy mechanik - DGW .
    Dziś daję ich elektrykowi dużego plusa. Bardzo szybko, z widoczną znajomością rzeczy odnalazł usterkę i ją naprawił. Tanio.

Zostaw komentarz:

• venite
    odpowiedział(a)
    Witam,
    Byłem dzisiaj w tym zakładzie, bo coś mi piszczało w silniku. Jeden Pan się zdziwił jak to usłyszał i zaczęły się poszukiwania przy okazji których wyszło, że nie ma jednej śruby chyba w kolektorze, a druga odkręcona (gaz robiony w Marcu). Jednak to nie był główny powód, okazało się, że jedna ze śrub mocujących jakiś element obudowy silnika była z jakiś względów zła, chyba za mała (gaz robiony w Marcu) bo nie trzymała i powietrze wydobywało się przez to z silnika i dawało niezły świst i pisk. Zajęło to Panom ok 10 minut i zapłaciłem 20zł. Przy okazji podpytałem o różne sprawy i dostałem dolewkę płynu do wspomagania (oryginalny), bo kupiłem niedawno samochód i nie wiedziałem gdzie ten zbiorniczek, a jak mechanik go odkręcił, to ostro pod minimum było płynu, chyba w samą porę się do nich wybrałem. Polecam i widziałem tam z 10 różnych Skód.
    Pozdrawiam
    Andrzej

Zostaw komentarz:

• RALF
    odpowiedział(a)
    mi ostatnio powiedzieli 65 zł za stronę za wymianę drążków kierowniczych. to samo zrobili mi w warsztacie w Piastowie za 40 zł od strony... tak jak już pisałem, może są i dobrzy oraz terminy maja wyśmienite. tak co do ceny to bym już ich tak nie chwalił

Zostaw komentarz:

• yosssarian
    odpowiedział(a)
    Wymiana filtrów paliwa, powietrza, kabinowy, oleju, wymiana oleju. Części własne. Cena usługi 110 PLN minus upust OCP

dobra cena?

Zostaw komentarz:

• Piotr_Z
    odpowiedział(a)
    Ja polecam ponownie. Wczoraj wymiana paska alternatora i naprawa tempomatu (padł czujnik sprzęgła jak się okazało) zrobiono mi niemal "od ręki" bez umawiania się i za dobra cenę!

Zostaw komentarz:

• loru
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez hsurim
    Za czerwonym dachem w prawo ... http://mapy.google.pl/map...4,0.004764&z=18
    thx

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Za czerwonym dachem w prawo ... http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.004764&z=18

Zostaw komentarz:

• loru
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez hsurim
    Zobacz te parkujące samochody koło garaży (w środku zdjęcia z satelity) - to jest właśnie tam ... http://mapy.google.pl/map...2,0.002382&z=19
    thx, nie wyraziłem się precyzyjnie, wjazd na bazę jest od Wolskiej czy od Syreny ?

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Zobacz te parkujące samochody koło garaży (w środku zdjęcia z satelity) - to jest właśnie tam ... http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.002382&z=19

Zostaw komentarz:

• loru
    odpowiedział(a)
    Jak dokładnie dojechać do tego warsztatu ? jadąc od Solidarności , Wolska

Zostaw komentarz:

• Stoned
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez jszczeci
    Te octavke na taksowce widze tam prawie za kazdym razem...
    Dokładnie, też ją widziałem 4.08 przy okazji odstawienia autka na montaż tempomatu,
    z pobieżnego sprawdzenia stwierdzam, że działa ale w weekend będzie trasa, więc sie okaże co i jak.

Zostaw komentarz:

• jszczeci
    odpowiedział(a)
    Te octavke na taksowce widze tam prawie za kazdym razem...

Zostaw komentarz:

• kaczi44
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj robiłem przegląd mojej Octavki Ludzie dobrze znają się na robocie i wiedzą co robią oraz nie naciągają a ceny mają przystępne. Oczywiście dostałem rabacik 5% Dużo ludzi korzysta z ich usług, bo przed warsztatem stało sporo Octavi w tym jedna na taksówce. Ogólnie gorąco polecam ten warsztat.

Zostaw komentarz:

Pracuję...